Jalasjärven Joulu

Jalasjärven Joulu -lehden numero 66/2023 ilmestyy joulukuussa. Lehti on yleensä myynnissä seuraavissa Jalasjärven keskustan liikkeissä: K-Supermarket Jalasjärvi, S-market Roope ja HalpaHalli. Luopajärvellä lehtiä myy M. Lautamäki Oy. Lehden voi tilata myös lomakkeella, joka löytyy tästä linkistä: Jalasjärven Joulun tilauslomake Lehden hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut.

Jalasjärven Joulu (ISSN: 1235-8428) on Jalasjärvi-Seura ry:n kustantama, vuosittain joulukuussa ilmestyvä satasivuinen, värikäs kotiseutulukemisto. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1957. Suomi 100 -juhlavuonna, 2017, ilmestyi lehden numero 60. Lehti toimitetaan vapaaehtoisvoimin ja siitä saatava tuotto käytetään museoalueen ylläpitoon.
Aineisto: Jalasjärvi-Seura on kiitollinen juttuvinkeistä sekä lehteen lähetetyistä kuvista ja kirjoituksista. Aineistoa otetaan vastaan jatkuvasti.
Kunakin vuonna ilmestyvään lehteen tarkoitettu aineisto tulee lähettää vuosittain ilmoitettavaan määräpäivään mennessä. Sen jälkeen lähetetyt kirjoitukset ja kuvat säästetään seuraavaan julkaisuun.
Jalasjärvi-Seuran yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ.
Aineiston voi lähettää postiosoitteeseen: Jalasjärvi-Seura ry, Hirvijärventie 19, 61860 Mantila tai suoraan sähköpostitse: joululehti(at)jalasjarvenmuseo.fi
Mainokset: Yritykset voivat ostaa lehdestä mainostilaa. Mainosten koon ja hinnan sopiminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuran toimijoihin tai suoraan Jalasjärven Joulun sähköpostin kautta. Mainokseen tuleva yrityksen logo lähetetään lehden sähköpostiin painokelpoisessa muodossa. Mainosaineisto tulee lähettää vuosittain ilmoitettavaan määräpäivään mennessä.
Joulutervehdykset: Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset joululehdessä sopivat yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja yksityisille. Maksulliset tervehdykset tulee lähettää vuosittain ilmoitettavaan määräpäivään mennessä Jalasjärvi-Seuran toimijoiden kautta tai sopimalla asia sähköpostitse.
Lehden tilaaminen: Jalasjärven Joulun voi nyt tilata kätevästi oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ.
Samalla lomakkeella voi tilata myös edellisten vuosien numeroita. Tilatut lehdet toimitetaan postitse ja hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut painon mukaan.
Lehden tilauksia ottavat edelleen vastaan koululaiset ja tilaus onnistuu myös ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuraan. Lehtiä voi ostaa museolta sen aukioloaikoina, lähinnä kesäkaudella.
Lehden ilmestyminen ja myynti: Jalasjärven Joulu ilmestyy joulukuun alkupuolella ja tulee myyntiin muutamiin paikallisiin liikkeisiin. Myyntipisteistä ilmoitetaan, kun lehti ilmestyy.

Tilaa  Jalasjärven Joulu omaksi tai lahjaksi 10€/kpl + postituskulut painon mukaan oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ