Jalasjärven Joulu

Tilaa uusi Jalasjärven Joulu omaksi tai lahjaksi 10€/kpl + postituskulut painon mukaan oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ

Jalasjärven Joulu (ISSN: 1235-8428) on Jalasjärvi-Seura ry:n kustantama, vuosittain joulukuussa ilmestyvä satasivuinen, värikäs kotiseutulukemisto. Vuodesta 2019 alkaen Jalasjärven Joulun päätoimittajana on Aino Nevala. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1957. Suomi 100 -juhlavuonna, 2017, ilmestyi lehden numero 60. Lehti toimitetaan vapaaehtoisvoimin ja siitä saatava tuotto käytetään museoalueen ylläpitoon.
Aineisto: Jalasjärvi-Seura on kiitollinen juttuvinkeistä sekä lehteen lähetetyistä kuvista ja kirjoituksista. Aineistoa otetaan vastaan jatkuvasti. Tämän vuoden aineistoon toivomme kirjoituksia ja kuvia lukijoidemme kokemuksista ja muistoista poikkeusoloista.
Kuluvana vuonna, 2020 ilmestyvään lehteen tarkoitettu aineisto tulee lähettää viimeistään perjantaina lokakuun 9. päivä. Sen jälkeen lähetetyt kirjoitukset ja kuvat säästetään seuraavaan julkaisuun.
Jalasjärvi-Seuran yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ.
Aineiston voi lähettää postiosoitteeseen: Jalasjärvi-Seura ry, Hirvijärventie 19, 61860 Mantila tai suoraan sähköpostitse: joululehti(at)jalasjarvenmuseo.fi
Mainokset: Yritykset voivat ostaa lehdestä mainostilaa. Mainosten koon ja hinnan sopiminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuran toimijoihin tai suoraan Jalasjärven Joulun sähköpostin kautta. Mainokseen tuleva yrityksen logo lähetetään lehden sähköpostiin painokelpoisessa muodossa. Mainosaineisto tulee lähettää erikseen ilmoitettuun aineiston jättöpäivään mennessä, kuluvana vuonna 2020 mieluiten jo syyskuun loppuun mennessä.
Joulutervehdykset: Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset joululehdessä sopivat yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja yksityisille. Maksulliset tervehdykset/rivi-ilmoitukset vuoden 2020 joululehteen toimitetaan viimeistään perjantaina lokakuun 9. päivä Jalasjärvi-Seuran toimijoiden kautta tai sopimalla asia sähköpostitse.
Lehden tilaaminen: Jalasjärven Joulun voi nyt tilata kätevästi oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ.
Samalla lomakkeella voi tilata myös edellisten vuosien numeroita. Tilatut lehdet toimitetaan postitse ja hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut painon mukaan.
Lehden tilauksia ottavat edelleen vastaan koululaiset ja tilaus onnistuu myös ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuraan. Lehtiä voi ostaa museolta sen aukioloaikoina, lähinnä kesäkaudella.
Lehden ilmestyminen ja myynti: Jalasjärven Joulu ilmestyy joulukuun alkupuolella ja tulee myyntiin muutamiin paikallisiin liikkeisiin. Myyntipisteistä ilmoitetaan, kun lehti ilmestyy.

Tilaa vuoden 2020 Jalasjärven Joulu omaksi tai lahjaksi 10€/kpl + postituskulut painon mukaan oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ