Jalasjärvi-Seura

Hilkka Haapamäki 040 5444614, 06 4573079  – Hirvijärventie 604, 61600 Jalasjärvi                       jalasjarviseura(at)jalasjarvenmuseo.fi

Jalasjärvi-Seuran viiri

Johtokunta
pj Hilkka Haapamäki 040 5444614, 06 4573079
vpj, Jalasjärven Joulu-lehden päätoimittaja Aino Nevala 040 5825175

Jäsenet:
Matti Ahtola, Maj-Len Kuopusjärvi, Juhani Kungsbacka
Esko Leppä, museon isäntä Aatto Ojala, Ossi Sandvik,  Seppo Valkama

Sihteeriksi on kutsuttu johtokunnan ulkopuolelta
Kerttu Alkula 040 5303027

Asiantuntijajäsenet:
Anneli Ristimäki, Pertti Ristimäki, Marjatta Kuusisto, Martti Latvala,            Raine Lamminmäki, museon emäntä Hilkka Ojala, Pekka Mäntylä, Tiina Lehtisaari

Toiminnantarkastaja Jaakko Ventelä

Jalasjärvi-Seuran toiminnan tarkoitus on kotiseudun kaikinpuolinen kehittäminen paikallisten erityispiirteiden pohjalta, elinympäristön laadun parantaminen ja ihmisten viihtyvyyden lisääminen samoin kuin kotiseututietouden lisääminen, kotiseutuhengen ylläpitäminen ja omatoimisuuden voimistaminen sekä kotiseudun kulttuurien vaaliminen ja edistäminen.
Jalasjärvi-Seura toimii alueensa etujärjestönä, vaikuttaa päätöksentekoon, tekee aloitteita, esityksiä ja lausuntoja viranomaisille. Seura toimii asukkaiden ja yhteisöjen yhteyssiteenä, seuraa kotiseudun aineellista ja henkistä kehitystä sekä tekee siihen liittyviä selvityksiä ja tutkimuksia. Seura harjoittaa kotiseututietoutta lisäävää julkaisu- ja kustannustoimintaa. Jalasjärvi-Seura edistää perinteiden, historian ja nykypäivän tallentamista sekä luonnon ja kulttuuriympäristön vaalimista, harjoittaa museotoimintaa ja tukee paikallista kotiseutuarkistoa.

Jalasjärvi-Seura ry:n jäsenyys
Seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen oheisesta linkistä tai soittamalla Jalasjärvi-Seuran toimijoille.
Liity jäseneksi, siirry tästä lomakkeeseen.