Jalasjärven Joulu

 

Jalasjärven Joulu (ISSN: 1235-8428) on Jalasjärvi-Seura ry:n kustantama, vuosittain joulukuussa ilmestyvä satasivuinen, värikäs kotiseutulukemisto. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1957. Nyt, Suomi 100 -juhlavuonna, ilmestyy lehden numero 60. Lehti toimitetaan vapaaehtoisvoimin ja siitä saatava tuotto käytetään museoalueen ylläpitoon.
Aineisto: Jalasjärvi-Seura on kiitollinen juttuvinkeistä sekä lehteen lähetetyistä kuvista ja kirjoituksista. Aineistoa otetaan vastaan jatkuvasti.
Kuluvana vuonna ilmestyvään lehteen tarkoitettu aineisto tulee lähettää lokakuun loppuun mennessä. Sen jälkeen lähetetyt kirjoitukset ja kuvat säästetään seuraavaan julkaisuun.
Jalasjärvi-Seuran yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ.
Aineiston voi myös lähettää suoraan sähköpostitse: joululehti(at)jalasjarvenmuseo.fi
Mainokset: Yritykset voivat ostaa lehdestä mainostilaa. Mainosten koon ja hinnan sopiminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuran toimijoihin tai suoraan Jalasjärven Joulun sähköpostin kautta. Mainokseen tuleva yrityksen logo lähetetään lehden sähköpostiin painokelpoisessa muodossa. Mainosaineisto tulee lähettää lokakuun loppuun mennessä.
Joulutervehdykset: Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset joululehdessä sopivat yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja yksityisille. Maksulliset tervehdykset toimitetaan joululehteen Jalasjärvi-Seuran toimijoiden kautta tai sopimalla asia sähköpostitse lokakuun loppuun mennessä.
Lehden tilaaminen: Jalasjärven Joulun voi nyt tilata kätevästi oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ.
Samalla lomakkeella voi tilata myös edellisten vuosien numeroita. Tilatut lehdet toimitetaan postitse ja hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut painon mukaan.
Lehden tilauksia ottavat edelleen vastaan koululaiset ja tilaus onnistuu myös ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuraan. Lehtiä voi ostaa museolta sen aukioloaikoina, lähinnä kesäkaudella.
Lehden ilmestyminen ja myynti: Jalasjärven Joulu ilmestyy joulukuun alkupuolella ja tulee myyntiin muutamiin paikallisiin liikkeisiin. Myyntipisteistä ilmoitetaan, kun lehti ilmestyy.