Jalasjärven Joulu

Tilaa  vuoden 2018 Joululehti omaksi tai lahjaksi 10€ + postituskulut oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ

Vuonna 2018 lehtiä myyvät Jalasjärven keskustassa S-Market, K-Market ja Halpahalli, hinta 10€.

Jalasjärven Joulu (ISSN: 1235-8428) on Jalasjärvi-Seura ry:n kustantama, vuosittain joulukuussa ilmestyvä satasivuinen, värikäs kotiseutulukemisto. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1957. Suomi 100 -juhlavuonna, ilmestyi lehden numero 60, vuonna 2018 n:o 61. Lehti toimitetaan vapaaehtoisvoimin ja siitä saatava tuotto käytetään museoalueen ylläpitoon.
Aineisto: Jalasjärvi-Seura on kiitollinen juttuvinkeistä sekä lehteen lähetetyistä kuvista ja kirjoituksista. Aineistoa otetaan vastaan jatkuvasti.
Kuluvana vuonna ilmestyvään lehteen tarkoitettu aineisto tulee lähettää viimeistään lokakuun aikana erikseen ilmoitettuun aineiston jättöpäivään mennessä. Sen jälkeen lähetetyt kirjoitukset ja kuvat säästetään seuraavaan julkaisuun.
Jalasjärvi-Seuran yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ.
Aineiston voi myös lähettää suoraan sähköpostitse: joululehti(at)jalasjarvenmuseo.fi
Mainokset: Yritykset voivat ostaa lehdestä mainostilaa. Mainosten koon ja hinnan sopiminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuran toimijoihin tai suoraan Jalasjärven Joulun sähköpostin kautta. Mainokseen tuleva yrityksen logo lähetetään lehden sähköpostiin painokelpoisessa muodossa. Mainosaineisto tulee lähettää viimeistään lokakuun aikana erikseen ilmoitettuun aineiston jättöpäivään mennessä.
Joulutervehdykset: Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset joululehdessä sopivat yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja yksityisille. Maksulliset tervehdykset toimitetaan joululehteen viimeistään lokakuussa, ilmoitettuun aineiston jättöpäivään mennessä Jalasjärvi-Seuran toimijoiden kautta tai sopimalla asia sähköpostitse.
Lehden tilaaminen: Jalasjärven Joulun voi nyt tilata kätevästi oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ.
Samalla lomakkeella voi tilata myös edellisten vuosien numeroita. Tilatut lehdet toimitetaan postitse ja hintaan lisätään pakkaus- ja postituskulut painon mukaan.
Lehden tilauksia ottavat edelleen vastaan koululaiset ja tilaus onnistuu myös ottamalla yhteyttä Jalasjärvi-Seuraan. Lehtiä voi ostaa museolta sen aukioloaikoina, lähinnä kesäkaudella.
Lehden ilmestyminen ja myynti: Jalasjärven Joulu ilmestyy joulukuun alkupuolella ja tulee myyntiin muutamiin paikallisiin liikkeisiin. Myyntipisteistä ilmoitetaan, kun lehti ilmestyy.

Vuonna 2018 lehtiä myyvät Jalasjärven keskustassa S-Market, K-Market ja Halpahalli, hinta 10€.

Tilaa vuoden 2018 Joululehti omaksi tai lahjaksi 10€ + postituskulut  oheisella nettilomakkeella TÄSTÄ